Lijevo umnožavanje i ostale modne zavrzlame

Uvjeti korištenja

Etička, politička, filozofska i logička pitanja poput borbe za životinje i njihova elementarna prava, pobačaja,  anarhizma, praksa zavjere i sl. oduvijek su praćena brojnim i emotivnim sučeljavanjima ideja i stavova. Homo-Gestalt sve tekstove i ostale materijale objavljuje na ovim stranicama u najboljoj namjeri i ne pokušava biti vaša đotiš učiteljica, odvjetnica, liječnica ili osobna vračara. Za sva pitanja vezana uz usko specijalizirana područja posavjetujte se s odgovarajućim stručnjakinjama (ne nagovaramo vas da ih slijepo slušate!), a ovdje predstavljane materijale shvatite kao pokušaj doprinosa spomenutim temama, ne u svojstvu sophosa, mudraca, nego samo nekoga tko ljubi mudrost, philo-sophosa.

Stranice koristite na vlastitu odgovornost! Iako napravljene i održavane u najboljoj namjeri, ove stranice ne isključuju mogućnost tipografskih, strukturalnih ili logičkih grešaka, kao ni mogućnost objavljivanja jednostavno netočnih podataka. Nitko od ljudi iza njih ne preuzima odgovornost za bilo kakvu nastalu štetu, a dobitak na lotu uzrokovan praćenjem ovih stranica ionako nećete podijeliti s nama, baš kao ni bračnog partnera. Stoga, prije bilo kakve akcije uzrokovane korištenjem ovih stranica (a i inače!) – razmislite, razmislite i razmislite!

Svi materijali korišteni na stranicama su vlasništvo njihovih autorica, a ako autorica nije netko od nas i ako smatramo da je to potrebno, pokušat ćemo dobiti od autorice dozvolu za objavljivanje ili ćemo ju bar obavijestiti o našim nakanama, no strogo smo posvećeni ideji da informacije moraju biti slobodne i u tom smislu ćemo i postupati. Isto tako i naše materijale možete koristiti u potpunosti preslikane, uz obaveznu naznaku o vlasništvu, autoru i originalnom izvoru, u bilo koje svrhe, komercijalne ili ne, iako se iskreno nadamo da ćete ih koristiti šireći ljubav i poštivanje prema svim osjetilnim bićima i Svetoj Mašini Za Pranje Rublja!

Za aktivno sudjelovanje na stranicama je potrebna registracija. Za nju ustrajavamo na provjerljivosti osobnih podataka o korisniku. To ne znači da ćemo tražiti preslik osobne iskaznice, no ako je to jedini način da budemo sigurni da je korisnik stvarno osoba za koju se izdaje – ni to nije isključeno. U praksi, najčešće će biti dovoljna uobičajeno predavanje u ruke kralju, u narodu poznato kao registracija. Čemu sve to? Homo-Gestalt su potpuno transparentne stranice. To znači da, ako korisničke aktivnosti na našim stranicama nisu u direktnom sukobu sa zakonom, ne postoji razlog za cenzuru bilo kakve vrste, niti će je ikada biti. Naravno, naše želje su da se na forumu i stranicama vode kvalitetne i konstruktivne diskusije, no sve dok je u okviru zakona – budite ono što jeste, a mi jamčimo da vaše podatke nećemo dati nikome. No da bi mi bili mirni, i da bi poticali korisnike da iza svojih stavova stoje, želimo znati tko je tko, a na vama je da odlučite želite li da to znaju i ostali korisnici stranica.

Veseli nam i zdravi bili!


Napisano nekada davno za jednu divnu udrugu i ideju, a danas prilagođeno novom dobu i novim idejama.

Odgovori