Zašto je Gary Yourofsky opasna budala?

By | 2015-05-07

gaza-woman-rubbleA neosporno jeste.

Pa zato jer je cionistička kurva!

Kurve nisu opasne, reći ćete. Dakako da nisu. Neke. Kurve iz MENSA-e, recimo, su čak i poželjne. S nekima se lako “izboriti”. Čak i ako se odlučite na “spašavanje”, u najgorem slučaju možete pokupiti dobre batine od svodnika, spolno prenosive bolesti odavno već nisu tako popularne. No Gary je cionistička kurva! To je sasvim druga priča!

Dakle, Gary.

Osim što ne može pobjeći od fetiša ždereanja “slanine” i “rebaraca” (iako ih negdje, patološki lažljivo, ispravno klasificira kao dijelove nečijeg tijela, u svom “best spič ju wil ever hir”-u desetak minuta posvećuje mljackanju nad njima, npr, a takvih primjera je još), Gary je spodoba koja je u stanju izjaviti da su Cionisti bebice a Palestinci zlotvori, te da žene koje nose krzno treba silovati (zašto ne i “muškarce”, Gary?).

Nije on usamljen u takvim idejama, ni u HR “aktivističkom” pokretu ne manjka budala i gadova, samo Gary je i lider i/ili glasnogovornik, ikona ili marioneta, famoznog 269Life pokreta, neobično (ili pak sasvim očekivano?) popularne skupine o kojoj bi valjalo malo detaljnije prozboriti. No ovdje pričamo o Garyu. O čovjeku koji je inspirirao veganski vrtić u “Izraelu”. O silnom aktivistu koji sa Brianom (ne, ne Monthy Python Brianom, jednim još smješnijim likom) snima krasne spotiće. O čovjeku kojeg veganci diljem svijeta brane jer smatraju da je napadnut pismom.

Gary, i njegov pajdo Sasha, smatraju ljude najvećim zlom, pošasti koju bi trebalo iskorijeniti. Koliko god se nekad i slagao s njima, pa čak i po pitanju ljudi, kao i uvijek u ovakvim prilikama, moram ih pozvati da nam svojim svijetlim primjerom pokažu kako i kamo dalje. Nek “napuste sahranu”, i oni i ja ćemo biti sretni. A trebali bi i vi. Razmislite još jednom. Inače bi mogli završiti u JednaDržava/JednaVlada veganskoj utopiji. Jer, koliko god da ne vjerujete u “teorije zavjere”, Gary, Sasha i 269 su upravo dio toga – velike obmane.

Razmislite.
<3

3 thoughts on “Zašto je Gary Yourofsky opasna budala?

  1. Pingback: Zašto je Gary Yourofsky opasna budala? - oslobođenje životinja

  2. Pingback: Gary, o Gary, where art thou? |

Odgovori